Къщи за гости в града Къща за гости Дряново

Къща за гости Дряново

Къща за гости "Дряново" се намира в центъра на гр. Дряново. Изключително подходяща за почивка през всеки годишен сезон. Строена е през 1927 г. в стила на следосвобожденската архитектура, в момента е реставрирана като са запазени оригиналния дух и архитектура. Къщата е с обособен двор и удобства за паркиране. Предоставя кухня за самостоятелно ползване, оборудвана за съхраняване и приготвяне на храна. Предоставено е и барбекю в красиво озеленения двор. Дава възможност за нощувка на 10 човека.

Описание на околността
Дряново се намира на 24 км от средновековната български столица Велико Търново, на 22 км от Габрово и етнографските му комплекси на 34 км от Севлиево.
Дряново е сгушен сред красивите склонове на Средна Стара планина и съчетава в себе си романтиката на миналото и настоящето.
Съвременно Дряново пази вековните си традиции и историко-културните си ценности и продължава да се развива като административен, стопански и просветно-културен център. Ако сте наши гости, можете да посетите някои забележителности, характерни за района.
Телефон
0888207610
Интернет страница
Цена на ден
160
Карта
СНИМКИ (1)