Къщи за гости на море Вила "Беллис"

Вила "Беллис"

Вила "Беллис" се намира се на 3 км от плажната ивица на курорта Лозенец.

Самостоятелна къща за седем човека, с изглед към реставрираната наскоро църква. Кухнята и дневната са оборудвани и свързани с голяма веранда, от която се открива гледка към Странджа. Там е разположен кът за хранене с камина, където можете да си направите барбекю на дървени въглища. В кухнята на Ваше разположение са пералня, хладилник, готварска печка, съдове за готвене, както и прибори за хранене.
Спалните са три, две стаи с двойни легла и трета с три единични, два санитарни възела, телевизия Булсатком и безжичен интернет във всяка стая.
Осигурени са поддържана градина с люлки, хамаци, шезлонги, паркинг за два автомобила. Цари тишина и спокойствие и почивката може да е пълноценна.

Тук ще съчетаете лятната ваканция с морски и планински климат.

Описание на двора
Двора е озеленен, обезопасен и добре поддържан с много тревна площ, с детски кът, люлки и пързалка, хамак и шезлонги, цветни градинки. Има паркинг за две коли. Най-обитаваната част е летния кът, оформен на голяма веранда.Тук може да се приготвят скара на въглища с място за хранене в горещите летни вечери.
Описание на околността
Село Велика се намира се на 3 км от курорта Лозенец в подножието на Странджа. Панорамата е гора. До къщата се стига по асфалтов път. Тихо и спокойно е. Тук можете да посетите ботаническата градина на проф.Серафимов, която има колекция от над 1500 вида кактуси и много други насаждения.
Телефон
0878362727, 0889362727
Интернет страница
Цена на ден
200
Карта
СНИМКИ (8)