Къщи за гости на море Вила " Велика "

Вила " Велика "

Вила "Велика" се намира се на 3 км от плажната ивица на курорта Лозенец.

Смостоятелна вила за седем човека, с изглед към гората на Странджа. Кухнята и дневната са оборудвани, но най приятното място е летния кът където е разположена камина и можете да си приготвите барбекю на въглища. В кухнята на Ваше разположение има хладилник, готварска печка, съдове за готвене, както и прибори за хранене.
Спалните са три с двойни легла. като в третата има и едно единично. Всяка е със самостоятелен санитарен възел, телевизия Булсатком и безжичен интернет.

Тук ще съчетаете лятната ваканция с морски и планински климат.

Описание на двора
Двора е озеленен, обезопасен и добре поддържан с много тревна площ, с детски кът, люлки и пързалка, хамак и шезлонги, цветни градинки. Има паркинг за две коли. Най-обитаваната част е летния кът, където може да се приготвят скара на въглища, има лятна кухня с място за хранене в горещите летни вечери.
Описание на околността
Село Велика се намира се на 3 км. от курорта Лозенец в подножието на Странджа. Панорамата е гора. До къщата се стига по асфалтов път. Тихо и спокойно е. Тук можете да посетите ботаническата градина на проф.Серафимов, която има колекция от над 1500 вида кактуси и много други насаждения.
Телефон
0878362727, 0889362727
Интернет страница
Цена на ден
200
Карта
СНИМКИ (8)