Къщи за гости на море Вила "Приятели" село Изгрев

Вила "Приятели" село Изгрев

Вила "Приятели" разполага с всички необходими условия и удобства, за да предложи пълноценна почивка за 1 семейство в домашна обстановка и уют. Разполага с напълно обзаведена и оборудвана кухня с посуда и прибори; хладилник; готварска печка; кафе машинка; газов готлон. Ютия.
Всекидневната е с мека мебел, телевизор със сателитна телевизия. Диванът е разтегателен и може да бъде използван като легло за двама души. Стая с три легла (спалня и 1 допълнително легло), климатик . Тоалетна и баня с душ кабина и електрически бойлер.

Описание на двора
Дворът е обширен и озеленен, с овощни дръвчета. Идеално място за игри на децата. Външните алеи, както и къщата са осветени, така че спокойно може да се наслаждавате на прохладните вечери. В двора са обособени и 2 паркоместа.
Описание на околността
Изгрев е тихо и спокойно селце, разположено в подножието на Национален природен парк „Странджа“ и само на 5 км. морския бряг и най- хубавите плажове и живописни заливи на Южното черноморие. В Изгрев ще усетите прегръдката на планинския климат, а близостта на плажовете, ще бъде още едно предимство и удобство за вашата лятна почивка.
Във вила "Приятели" вие ще бъдете далеч от туристическата и ваканционна суматоха. Тук ще може да редувате приятни разходки сред девствената природа на Странджа със слънчеви бани на златистия пясък в близките морски курорти – Царево, Лозенец, Китен, Приморско.
Телефон
0888798495
Интернет страница
Цена на ден
от 55 до 65 лв според сезона
Допълнителни удобства, услуги и условия
два броя велосипеди подходяща за домашни любимци
Карта
СНИМКИ (8)