Вила Фос

Вила Фос е ново строителство. Всяка стая има две легла или спалня, самостоятелен санитарен възел, хладилник, климатик, телевизор и по желание интернет. Апартаментите са с напълно оборудвани кухни (пералня, печка, котлони, хладилник, посуда) подходящи както за кратък така и за по-дълъг престой. Кухнята е слята с трапезария и всекидневна. Спалнята е със западно изложение, което гарантира вашият спокоен сън и до по-късните часове на деня.

Описание на двора
Вила Фос предлага източно и западно изложение. В задната градина (изток) лозов масив, съчетан с гледка към морето предлага в следобедните часове за вас, нашите гости пълен релакс и спокойствие, на които можете да се насладите от верандата, терасите или просто да се разходите. В предната част на градината (запад) сред млади все още овощки, петунии и зелинина може да се разсъните сутрин с чаша кафе.
Описание на околността
Местност Буджака се намира в непосредствена близост до Райският залив, къмпинг Каваци, плаж Хармани и разбира се Созопол. До всяко едно от тези райски кътчета можете да стигнете пеша за максимум 10-15 минути. Скалисти или пясъчни плажове, заведения или магазини - каквото ви е на сърце. В близост до къщата има и хранителен магазин. Точно до него минава и туристическото влакче с което лесно да се придвижите до к-г Каваци или до площад Черно море, откъдето да продължите разходката си към стария Созопол. Там можете да се потопите в автентичността - тесните калдъръмени улички, стара архитектура, галерии, археология.
Адрес
Буджака, Созпол
Телефон
0885806025
Интернет страница
Цена на ден
50лв,85лв
Навън
Карта
СНИМКИ (8)