Вила Чери

Уикенд в топла вила с камина и барбекю във комплекс Чери Гардън, с. Кошарица. Релакс в напълно обзаведена вила - наем на вила за 2 нощувки с настаняване до шест човека за 180 лв.
Вилно селище Cherry Garden, с. Кошарица (м/у Слънчев бряг и Свети Влас) - място, запазило своята неподправена природа и красота. От едната страна синевата на небето, сливащо се със сините води на морето, а от другата зелените хълмове на източна Стара планина.
Къщата разполага със сателитна телевизия, хладилник, пералня, микровълнова. Тя е подходяща както за почивка така и да отпразнувате своя празник, рожден ден, юбилеи. Направи барбекю на своите приятели, наслади се на уюта на огъня от камината. Къщите за гости предлагат уют, топло гостоприемство, елегантна обстановка и уединение. Съберете приятелите си и си организирайте почивка през зимата. Отдайте се на пълна релаксация и спокойствие, като избягате за няколко дни от градския шум. Красивата зелена градина действа успокояващо и мястото е много подходящо и за семейства с деца.
На разпожение на гостите са паркоместа, безжичен интерент и напълно обзаведени къщи с 2 спални, хол и кухня. Максималния капацитет в една вила е 6 човека, като цената се заплаща не спрямо броя на настанените, а за наем на цялата къща за 2 нощувки. Всеки допълнителен гост над 6 човека доплаща на място.
Местността около с. Кошарица е изключително красива - заобиколена от многогодишна широколистна гора и е подходяща за лов, риболов, планински, морски и селски туризъм, в същото време е само на 3 км от Свети влас и на 10 км от световноизвестния град защитен от Юнеско - Несебър.
Офертата е за/до 6 човека и включва: Нощувка. Къщите са с 2 спални; Напълно обзаведен кухненски бокс - шкафове с инсталирани вградени кухненски уреди - абсорбатор, котлони с два ринга, мивка, керамичен плот, джакузи, вана; камина, барбекю, детски кът, възможно е да предоставим услуга на детегледачка .Паркинг.
0899 15 8888 Цветелина Ватовска

Описание на двора
Прекрасен басейн на три нива. Прекрасна панорама към източните склонове на Стара Планина, към всяка къща се извива лозница.
Описание на околността
Село Кошарица място, запазило своята неподправена природа и красота! От едната страна синевата на небето, сливащо се със сините води на морето, а от другата зелените хълмове на източна Стара планина.
Адрес
с. Кошарица община Несебър вилна зона комплекс Черешова Градина, Кошарица, Несебър
Телефон
0899158888
Цена на ден
120
Допълнителни удобства, услуги и условия
Напълно обзаведен кухненски бокс - шкафове с инсталирани вградени кухненски уреди - абсорбатор, котлони с два ринга, мивка, керамичен плот, джакузи, вана;
Карта