Къщи за гости на море Джей Енд Пи вила

Джей Енд Пи вила

Класическа вила с възрожденски архитектурен ансамбъл (жилищна площ 600 м2 и 1200 м2 градина) разположена във вилна зона "Траката". На първо полу-ниво е разположена кухнята (25 кв.м.) - с вградена кухня (7м) с всичко необходимо за минимум 12 гости. Трапезарията 45 кв.м с маса за 12 души и камина. Второ полу-ниво - хол 80 кв.м с мека мебел за 12 гости, TV и покрита веранда с вградено барбекю. Следват още три полу-нива с общо 6 спални.

Вилата е специално пригодена за оформяне на празненства: Изискана вечеря, празнуване на рождени и именни дни, изпращане на абитуриенти.

Описание на двора
Дворът е разположен точно пред къщата. Има правоъгълна форма. Изцяло ограден и озеленен. Има оформен кът с 12-15 места за сядане и почивка. Централно пред къщата е басейнът с размери 10м на 5м. Около него са разположени шезлонгите за гости. В градината има и плодни дървета - смокини, ябълки, круши, сливи.
Има паркинг за 2 автомобила и топъл гараж.
Описание на околността
СО "Траката" е част от район "Проморски в град Варна. Намира се на главния път Варна - Златни Пясъци. В близкото минало районът е бил използван от жителите на града за отглеждане на качествени лозя и хубаво вино. Разположен на югоизточен склон "Траката" в момента е застроен предимно с вили. От всяка стая има изглед към морето. Есента е топла и приятна, а летните вечери са прохладни и особено приятни.
Адрес
м-ст Траката-1, 637, Варна, Варна
Телефон
0889633577, 052761110
Интернет страница
Цена на ден
400лв/ден ; 700 лв 2дни
Допълнителни удобства, услуги и условия
Вилата е луксозно обзаведена, всички помещения са климатизирани, всяка спалня е със санитарен възел. Районът има отлична инфраструктура - асфалт, канализация, хр.магазини (200-300м), ресторанти (500м,) такси-услуги до Варна - 6 лв,
Карта
СНИМКИ (6)