Дом Чайка

Къща за гости Дом Чайка предлага на своите гости два апартамента - двустаен и тристаен, като всеки има собствена баня с тоалетна, хол с обзаведен кухненски бокс, просторни тераси с изглед към морето, които обикалят апартаментите. Така винаги ще има слънчево място където да си изпиете кафето сутрин или следобед.
По-големият апартамент има спални с двойно легло и с две отделни легла. Цената на апартаментите варира от 45 до 70лв. на нощувка.
Малкият апартамент(спалня + хол с кухненски бокс): за двама души с дете до 7 год. цената е 45лв на нощувка. Двустайният апартамент(две спални + хол с кухненски бокс): за 4-ма души с 1 дете до 7 години на цена от 70лв на нощувка. При различен брой на гостите, цената е по договаряне.
Обявените цени са в сила до 30ти юни. След тази дата са в сила цените за силен летен сезон. Обадете се преди това и се възползвайте от по-ниските цени!
При пребиваване на повече от 10 дни, получавате 10% отстъпка от стойността на целият престой. (т.е. при престой 11 дни, получавате 1 ден бонус).

Описание на двора
Къщата разполага с голям двор и градина, където ще можете да оставите децата си да играят. Също така има подсигурен паркинг в двора на къщата.
Описание на околността
В Сарафово има много заведения и развлечения(барове, дискотеки, казино, еврофутбол, магазини за конфекция, сувенири и много др.) На плажа има няколко заведения, а през нощта на самият морски бряг има чудесно място, където да потанцувате и да се повеселите с приятели. Ако все пак Ви омръзне в Сарафово, въпреки че е малко градче с много удобства и спокойствие, винаги можете да се разходите до Бургас. Намира се на 7км, като автобуса до там спира пред входа на къщата и може да Ви транспортира до там само срещу едно левче. Излишно е да споменаваме за красотата на гр. Бургас, който в последните няколко години бе модернизиран и заприлича на истински европейски град.
Адрес
кв. Сарафово, Бургас, Бургас
Телефон
0888 527 012
Интернет страница
Цена на ден
45
Допълнителни удобства, услуги и условия
ютия / хладилник/ готварска печка / паркинг в двора / градина
Карта
СНИМКИ (7)