Къщи за гости на море Комплекс от къщи "Св.Георги"

Комплекс от къщи "Св.Георги"

Комплексът предлага 3 бр. къщи, всяка от които разполага с три спални, три бани, хол с трапезария,TV (Булсатком), DVD и напълно оборудвана кухня, собствено барбекю и покрита веранда с гледка към планината. На първото ниво - дневна с трапезаря, кухня от отворен тип, баня с WC и покрита веранда с барбекю. На второ ниво - три спални с тераси и две бани с WC.
Капацитет на всяка от къщите: 8 - max . 10 души

Описание на двора
Архитектурно къщите са решени в духа на традиционния български стил-дървени греди и камък по фасадите.
На разположение на гостите се предоставя голямо барбекю, камина с фурна и зала за 25 души подходящо за всякакви тържества и срещи. В комплекса има голяма зелена морава за игри на открито.>br> Околността предлага множество интересни за посещение места като например тракийското светилище Беглик Таш, разходка с лодка по устието на река Ропотамо, обучени коне за спортна, туристическа и учебна езда, сафари с джипове, еко пътеки, пейнтбол, аквапарк и много други забавления.
Описание на околността
Къщите са разположени в един от най-живописните и красиви райони на България. Местността предлага уникалното съчетание между екологично чист планински въздух и морския бриз на южното ни Черноморие.
Ситуирани са на 180 м надморска височина в полите на Странджа планина с невероятна панорама, както и само на няколко километра от известните ни морски курортни градчета Приморско, Международен младежки център и Китен.
Телефон
0888604266
Интернет страница
Цена на ден
150 лв.
Допълнителни удобства, услуги и условия
Разходка с лодка по устието на река Ропотамо, обучени коне за спортна, туристическа и учебна езда, сафари с джипове, еко пътеки, пейнтбол, аквапарк.
Карта
СНИМКИ (8)