Къщи за гости на море Семеен хотел "Вила Рени" - Обзор

Семеен хотел "Вила Рени" - Обзор

"Вила Рени" се намира на 50 метра от морето с прекрасна кафе-тераса с директен изглед към морето. Хотелски тип стаи (единични, двойка, тройка). Всяка стая е със  санитарен възел, душ, кабелна телевизия, мини бар, тераси.

Панорамната тераса с изглед към морето (над вторият етаж) се ползва от всички безплатно.Обзаведена е с маси,столове,шезлонги,хладилна витрина за напитки, барче където могат да се приготвят кафе,чай и закуски от всички. Има микровълнова и кафеварка за шварцкафе и еспресо. На двора - кът с барбекю, кухненски барплот и газов котлон, тревна площ за деца с детска люлка, 3  паркинг места, WiFi.

 

Описание на околността
Обзор се намира на брега на Черно море между двата най-големи крайморски градове Бургас и Варна, на разстояние около 60 км от всеки, на около 20 км от известния курорт Слънчев бряг. Уникални природни и климатични условия, които съчетават планински, морски и горски въздух, гарантира не само добър прекарване на чисто място, но и възможност за лечение на бронхит и астма. Богатото разнообразие от развлечения, дискотеки, барове, водни пързалки, широки пясъчни плажове, изобилие от евтини плодове и традиционна българска гостоприемност. Обзор е малък, романтичен ъгъл на природата, където туристи ще намерят безкрайните плажове чисти и изящни панорами от скали и гори. Морето винаги е по-топъл с 2-3 градуса, отколкото в Албена и Златни пясъци. Обзор - развиваща се курорт, които с всяка изминала година привлича все повече туристи, които желаят да прекарат почивката си далеч от шума и суетата на големите курорти. Голяма част от уютни ресторанти и кафенета изкушават туристите с вкусна българска национална кухня и позната в цял свят български вина. И не на последно място, цената е 2-3 пъти по-ниска от големите курорти. През последните няколко години Обзор се е промени драстично - на брега на морето има много кафенета, барове, различни водни атракции, плажни чадъри, шезлонги, много нови малки хотели, паркове. За деца през лятото има няколко увеселителни парка и детски площадки. През м. август гостуват циркове. Морето в Обзор е плитко, подходящо за къпане на деца.
Адрес
ул. Бриз 1, Обзор, Бургас
Телефон
055632481, 0889366624
Интернет страница
Цена на ден
20
Карта