Къщи за гости на море Уютна вила на морския бряг

Уютна вила на морския бряг

Вилата се намира на 30 метра в ляво от рибарските лодки на село Тюленово. Работи целогодишно. Предлагаме две спални и една стая с три легла, сателитна телевизия, бърз интернет, механа с камина. Стаите се отопляват с локално парно, а за горещите летни дни има климатици. За кулинарите - оборудвана кухня с хладилник.
Удобно е както за ценителите на спокойствието и тишината, така и за шумни и весели компании. Близостта до морето и уникалния бряг, дават възможност да се насладите на различни преживявания. Риболов, гмуркане, катерене, разходка с лодка, разглеждане на скалните пещери по суша и море и сърфинг са само част от разнообразието, което можем да Ви предложим!

Описание на двора
Просторен озеленен и поддържан двор с много цветни алеи, кътове за отдих, басейн и шезлонги, детски кът за малчуганите, люлка и пясъчник. В близост е лятното барбекю под сянката на асмата.
Описание на околността
- невероятния скалист бряг на Тюленово
- най стария морски фар на България
- резерват Яйлата
- Шабленска Тузла
- курорт Русалка
- огънчето в Камен бряг
Адрес
Телефон
0878840484
Интернет страница
Цена на ден
15 - 20
Допълнителни удобства, услуги и условия
Риболов, гмуркане, катерене, разходка с лодка, разглеждане на скалните пещери по суша и море и сърфинг са само част от разнообразието, което можем да Ви предложим.
Оборудвана кухня, хладилник с фризер, хладилна витрина, външно барбекю и място за хранене, механа с камина.
Приготвяме рибни и морски деликатеси, или национална кухня по желание на гостите.
Карта
СНИМКИ (8)