Къщи за гости на море Вила Горски кът

Вила Горски кът

Вътрешният интериор на стаите е изграден, като са изпълнени съвременните изисквания за комфорт, собствен санитарен възел, душ-кабина, климатик, непрекъсната кабелна ТV, WI-FI-интернет връзка и забележителна панорамна тераса. Уникалното, което ни различава от останалите, е че всяка наша стая разполага със собствен кухненски бокс. Достойнство на апартамента са двете самостоятелни стаи с огромна тераса и барбекю.

Описание на двора
Дворът е морава - потънала в зеленина и цветя. Можете да походите бос и да полеете тревата от дворната чешма, да запалите огън, да изживеете удоволствието на самостоятелното пържене на уловената от Вас риба. А после на сладки приказки с приятели и студена бира да я хапнете. Ако компанията е голяма и желаете, можем да Ви завъртим и чеверме на двора.
Описание на околността
Нова сграда, разположена на тихо място в гората, близо до плажа, на 250 м от южния плаж и на 100 м от центъра. Обширен двор с барбекю и детски кът. Приятно съчетание между тишината и спокойствието на природата с уюта и удобствата на вилата.
Адрес
ул.Кокиче 5, Китен, Приморско
Телефон
0885505815
Интернет страница
Цена на ден
30
Допълнителни удобства, услуги и условия
всяка стая разполага с оборудван кухненски бокс
Карта
СНИМКИ (1)