Къщи за гости на планина Бунгала ЛЪКИ - Еленски балкан

Бунгала ЛЪКИ - Еленски балкан

Базата разполага с 6 бунгала с по 3 легла и възможност за едно допълнително легло. Всяко бунгало има собствен санитарен възел, климатик, цифрова телевизия и веранда. Почиващите могат да се насладят на вкусно приготвените ястия в ресторанта или механата, които работят постоянно. За удобство на гостите има барбекю и обурудвана туристическа кухня.

Описание на двора
Базата разполага със собствен паркинг.
В двора има басейн, спортна площадка, детски кът със стена за спортно катерене, волейболно игрище, места с хамаци - напълно обезопасен за малки деца. В близост до бунгалата се намира река Бързица, която дава възможност за риболов и плаж. В двора на комплекса има условия за къмпингуване на палатки.
Описание на околността
Село Долни Марян е разположено на равно място между реките Борувщица (Руховска, Мийковска) и Бързица (Костелска) на 300 метра надморска височина. Селото е заобиколено с хълмове от Изток, Север и Запад и е открито към юг. Предоставяме ви чудесна възможност за провеждане на зелено училище, скаутски лагер и тим билдинг. Зареждащата разходка в свежа дъбова гора може да ви донесе не само приятни емоции, но и да ви запали по билкарството или гъбарството.
Телефон
0885635230, 0887235086
Интернет страница
Цена на ден
бунгало за двама- 20 лв., бунгало за трима - 55лв., бунгало за трима + допъл. легло - 65лв.
Допълнителни удобства, услуги и условия
Организираме летни лагери, подходящо е за провеждане на зелено училище, спортно туристически атракции.
Карта
СНИМКИ (1)
Мнения (1)
отРоза, март 24, 2011
Най-прекрасното място за релакс е ромулът на реката и песента на славеите