ВЕСЕЛАТА КЪЩА

ВЕСЕЛАТА КЪЩА се намира във вилната зона на Долна Баня или новооткритото село Свети Спас на отдалечено от градския шум място, закътано в подножието на Рила планина, само на 15 км от Боровец и 20км. от магистралата София - Пловдив.

Къщата предлага 11 броя стаи с общо 26 легла. Стаи с по 2, 3 и 4 легла - самостоятелни санитарни възли - безплатен интернет; TV ресторант с домашно приготвена храна на барбекю с дървени въглища.

Описание на двора
Веселата къща за гости се намира на тихо място и разполага с просторна градина с места на открито и кът за хранене. В двора са обособени кътове за сядане, както и закрито барбекю, което се ползва срещу заплащане.
Описание на околността
Спортният комплекс на града със сезонен плувен басейн ,тенис корт и игрище се намират в града . До голф клуб Ибър се стига за 10 минути с кола. Римската баня е на 5 километра, на 200м.от къщата има язовир=,а на 100 м.открит и закрит басейн.
Телефон
0896869812
Интернет страница
Цена на ден
20 лв на човек
Допълнителни удобства, услуги и условия
За компании предлагаме домашни пълнени агънца, пуйки или прасенца на пещ. Гости с домашни любимци не са желани, освен с предварителна уговорка.
Карта
СНИМКИ (8)