Веселата къща

Веселата къща се намира на мегдана - до старото читалище и римския мост. Тя е строена в началото на 20 век - изцяло от камъни. След скорошната й реновация, на къщата е вдъхнат нов живот. Цялостното й излъчване е в средиземноморски стил.

За отсядане се предлагат две стаи и малък апартамент, като в едната има спалня, във втората - две ъглови легла и разтегателен диван, а малкият апартамент е оборудван със спалня, разтегателен диван, кухня, трапезария и тераса. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел и телевизор. На третия етаж е изградена банкетна зала с панорамна тераса и удобен миндерлък за двама души. На първия етаж е разположена малка механа с камина, сателитна телевизия и винарна. По желание може да поръчате специалитети или да използвате напълно оборудваната кухня сами. Отоплението на къщата е местно парно, което я поддържа топла през цялата зима.

За да се стигне до селото, се пътува на юг от гр. Смолян като се минава през селата: Чокманово, Смилян, Кошница, Могилица. Накрая се стига до с. Арда, което е на 27 км. от Смолян.

Описание на околността
Веселата къща се намира в с. Арда, Смолянско. Това е най-красивата и запазена част на Родопите.
Селото отстои само на 2 км от границата с Гърция като се намира в красива долина, заобиколена от гористи хребети и обширни поляни. Климатът е благоприятен - прохладно лято, прекрасна слънчева есен, мека и снежна зима, цветна пролет. Близостта на Егейско море (само 47 км) оказва приятно влияние.
Телефон
0888 579 489
Интернет страница
Цена на ден
15
Допълнителни удобства, услуги и условия
Резервации се приемат само по телефона.
Карта
СНИМКИ (8)