Къщи за гости на планина Вила под наем на яз. Батак - Цигов Чарк

Вила под наем на яз. Батак - Цигов Чарк

Първия етаж: - Разполага с 2 санитарни възела (с баня и тоалетна всеки един от тях). Хол с камина и барплот, кухня отделена от хола, битов хол с камина за почивка и една стая с 3 легла.

Втория етаж: - 4 спални помещения, като 2 от тях са с по 2 легла, едната е с 3 легла, а най-голямата която има и тераса е с 4 легла. На втория етажа има общи 2 санитарни възела (бани с тоалетни).

Вилата е разположена на 800м от яз. Батак и е невероятна възможност за Вашата семейна почивка, но не забравяйте да вземете и приятели, за да се насладите заедно на красотата на местност Цигов Чарк.

Цена: По договаряне!

Описание на двора
Вилата предлага голямо собствено дворно място с голяма беседка, барбекю с камина, поляна и места за паркиране до самата вила.
Описание на околността
Самата вила е обградена от борова гора, намира се близо до язовир Батак
Телефон
0885079125
Карта
СНИМКИ (8)
Мнения (1)
Вилата се намира сред разкошна борова гора, но е топла и огрявана от слънцето. Максимално е запазена природата и си наистина "на планина"!
Навътре в гората, уединена и тиха, без да е съвсем откъсната и дива. Достъпна е, близо до курортния комплекс, но шумът и суматохата не се усещат изобщо.
Удобна веранда и беседка до просторна поляна за игра на децата.
Прекрасен въздух!
Любезни и загрижени хазяи!
Чисти стаи и спални. Оборудвана кухня. Чисто и поддържано без да е претенциозно. Дават и само част от стаите, ако не е заета цялата вила.
Външна чешма за почистване на рибата:-)
Благодарим за хубавата почивка!