Еньовата къща

Еньовата къща разполага с механа с кухненски кът на първия етаж и с три спални на втория. На двата етажа има тоалетни и бани. За вашето удобство през студените дни е осигурено парно отопление на дърва.

Механата е оборудвана със сателитна телевизия, с две големи маси, с кухня и всички необходими прибори и посуда, а също и с електрическа печка, два хладилника и фризер.

Едната спалня разполага с две двойни легла, втората - с едно двойно и едно единично легло, а третата - със спалня и разтегателен диван за още двама души. При нужда местата в механата се ползват за легла. В къщата могат да отседнат до 14 човека.

Може да наемете къщата за

  • 15 лв. на човек или минимум 80 лв.
  • за престой повече от 3 дни - отстъпка
Описание на двора
Дворът на къщата е просторен. Има овощна градина, басейн, малък сайвант с пейки и маса, скара и барбекю. За удобство в слънчевите дни се разполага с шезлонги. Разполагаме с паркинг за два автомобила. Може да се паркира и непосредствено до къщата.
Описание на околността
Село Сливовица e малко сгушено кътче в Еленския балкан. Тъй като е отдалечен от града, районът е екологично чист, а въздухът е свеж през цялата година. Можете да се насладите на приятния климат и красивата природа.

Еньовата къща е в горния край на селото. Гората се намира на 50 метра, като от тук започва горски път за разходка. Преминаващата до селото Стара река е подходящо място за риболов, почивка, барбекю и приятни моменти с приятели.

Когато преди години е правено проучване къде да се изгради спортната база Белмекен, едно от изискванията е било въздухът да е чист. Тогавашните проверяващи са намерили районa, в който е с. Сливовица, като напълно подходящ и отговарящ на тези критерии. Почти целогодишно се усеща лек ветрец, който донася свеж въздух от планината.

Мястото предразполага за топла и приятна атмосфера. Разбира се това зависи и от вас и вашите приятели.
Телефон
0897883150
Интернет страница
Цена на ден
220
Карта
СНИМКИ (5)