Къщи за гости на планина Комплекс "Ловен дом"

Комплекс "Ловен дом"

Насладете се на спокойствието на природата, прекарайте почивните дни в уникалната атмосфера на ловния дом, където можете да починете покрай басейна, да организирате туристически маршрут в Балкана, да посетите Дома на Хумора и Сатирата, Етнографските комплекси Етъра и Боженци, да хапнете от специалитетите на нашия ресторант.
Предлагаме 4 реновирани двойни стаи (с допълнително легло във всяка), със самостоятелна баня и тоалетна. Комплекса разполага с ресторант, плажен бар, лятна градина и 20 декара парк и градина, където децата могат да играят на воля и спокойствие. Комплекс "Ловен дом" се намира на 7 километра от Габрово в живописна местност, част от Централна Стара Планина.
Предлагаме транспорт от автогара/ж.п. гара. За любителите на лова се организират ловни излети, участие в групов лов, подборен лов и стрелба на стрелбището на комплекса. Предлага се и стрелба с въздушна пушка, като и "гатер с диво прасе" за обучение на ловни кучета. За риболовците само на разстояние 1.5- 2 километра има 3 язовира, където могат да покажат своя майсторлък.

Описание на двора
Комплекса разполага с ресторант, плажен бар, лятна градина и 20 декара парк и градина, където децата могат да играят на воля и спокойствие.
Описание на околността
Комплекс "Ловен дом" се намира на 7 километра от Габрово в живописна местност, част от Централна Стара планина.
Телефон
0899 25 25 08, 0887 239 411
Цена на ден
22 лв.
Карта