Къщи за гости на планина Къщата с червените врати

Къщата с червените врати

Къщата с червените врати предлага на разположение на своите гости 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. Във всяка от стаите има телевизор със сателитна телевизия. За комфорта на гостите на къщата е изградено локално парно.
Къщата разполага с напълно оборудвана кухня: печка, хладилник, фризер, микровълнова фурна, две кафемашини за еспресо и шварц, тостер. Гостите ще могат да приготвят любимата си храна. В трапезарията на чудесна масивна дървена маса могат да се хранят 12 души. На разположение има и пералня със сушилня.
Пространството на втория етаж е решено като голямо емпоре. От него се излиза на терасата, на която гостите могат да се насладят на великолепните гледки на Родопа планина. Къщата с червените врати разполага с мъничка спортна зала подходяща за основни фитнес упражнения. В нея има също тенис маса и дартс. На разположение на гостите е и сауната.

Описание на двора
Градината, изградена терасовидно по склона чрез традиционни дървени плетове, дело на местни майстори, предлага на гостите на къщата директен контакт с природата на Родопите. На барбекюто могат да бъдат приготвени най-различни вкусотии и гостите да се насладят на вечеря на открито под чистото небе на планината. Водната каскада, изградена от корита от цели дънери, с ромона си допълва романтиката.
Описание на околността
Точно под връх Перелик и на 4 километра от Широка лъка се е сгушило село Солища. Само на двайсетина километра от Смолян, Пампорово, Чепеларе и Девин, Вие ще имате възможност както за зимен ски туризъм, така и за летни разходки сред прохладните Родопи.
Телефон
0888 510 061
Интернет страница
Цена на ден
350
Допълнителни удобства, услуги и условия
На разположение е джип-сафари с водач, за организиране на пикници или екскурзии под чистото небе на планината.
Може да се поръча цяло пълнено печено агне или чеверме.
Може да се поръча професионален изпълнител на гайда от училището по фолклорни изкуства в Широка Лъка.
Карта
СНИМКИ (4)