Къща Стюарт

Къщата се намира в село Скребатно, на 13 км от град Гоце Делчев и 5 км от Огняново – прочут с лековитите си минерални извори. Разположена в края на селото, сред природата, с прекрасен изглед към Родопи и Пирин планина. Построена е в стар родопски стил, на два етажа. Първият етаж е изграден от камък, а вторият – от дърво. На първия етаж има широка модерна кухня с камина с пещ, с голям барплот, микровълнова печка, хладилник, електрическа печка с фурна, три газови котлона и един електрически, мивка, посуда за готвене и хранене. На вторият етаж къщата предлага 3 спални помещения – всяко обзаведено със спалня, отделно единично легло, гардероб. На етажа има още два балкона с изглед към природата, на единият от които, който е по-голям, има камина с пещ. Къщата разполага с два санитарни възела – във всеки с тоалетна и душ, както и широк двор с камина.

Описание на двора
Предлагат се дървени маси и столове, които по желание на гостите могат да се разполагат в двора или на балкона. За студения период, за удобство на гостите къщата е обзаведена с парно отопление. Удобното разположение на къщата сред уникалната природа, чистият въздух, песента на птиците създава у гостите чувството на наслада, неповторимост, уединеност и нежелание да се напусне това прекрасно кътче на България.
Описание на околността
Ако гостите желаят да разнообразят почивката си, могат да се разходят по екопътеките в местността, да посетят минералните плажове на Огняново, останките на стария римски град Никополис ад Нестум, етнографските резервати Лещен и Ковачевица, красивия град Гоце Делчев. На малко по-далечно разстояние се намират Ягодинската пещера е пещерата Дяволското гърло в Триград.
Телефон
0887901051
Цена на ден
250 BGN// ЗИМЕН СЕЗОН
Интериор
Карта
СНИМКИ (8)
Мнения (2)
Това е най-доброто място на Земята за отмора!
Бил съм къде ли не по Света, но такова място няма; тук е безвремие, супер къща, хубави хора и невероятна природа!

А пък Алипата (дето държи ключа за Рая, т.е Къщата е най-големия пич!

Жалко че съм много, ама много далеч от Скребатно и не мога да прекарвам повече време на това чудно място
Къщата е прекрасна! Препоръчвам на всички да я посетят и да изпитат удоволствието, което изпитахме аз и моите приятели!