Къщи за гости на планина Къща за гости "ВИКТОРИЯ"

Къща за гости "ВИКТОРИЯ"

Вила за гости Виктория - Троян се намира на 6 км от центъра на града и разполага с 8 (10) легла, TV, WC, огромна тераса към всяка стая с панорама към Национален парк Централен Балкан, оборудвана с всичко необходимо кухня, самостоятелна механа с камина, обзаведена в традиционен балканджийски стил, а на двора под лозите има кът-градина с плочник и зидано барбекю. Близост до Троянски манастир, музей и галерии, забележителности и атракции, топлите минерални басейни, ресторанти и механи, предлагащи национална и чуждестранна кухня, но и местни специалитети и глезотийки, както и световноизвестната Троянска Сливова ракия. Това е вашата приказна ваканция сред природата!

Описание на двора
самостоятелна механа с камина, обзаведена в традиционен балканджийски стил, а на двора под лозите има кът-градина с плочник и зидано барбекю.
Описание на околността
Близост до Троянски манастир, музей и галерии, забележителности и атракции, топлите минерални басейни, ресторанти и механи, предлагащи национална и чуждестранна кухня, но и местни специалитети и глезотийки, както и световноизвестната троянска сливова ракия.
Адрес
вилно селище Балабанско №3, Троян, Троян
Телефон
0885 198 508 и 0878 244 401
Интернет страница
Цена на ден
15
Интериор
Допълнителни удобства, услуги и условия
самостоятелна механа с камина, кът-градина с барбекю
Карта
СНИМКИ (8)