Къщи за гости на планина Къща за гости "Вила Relax"

Къща за гости "Вила Relax"

Къща за гости Вила Relax разполага с 2 сгради - вилата и апартаментът към вилата. В приземният етаж на вила Relax е разположена механата. В нея има достатъчно място, с голяма маса, напълно оборудвана кухня, камина и сателитна телевизия с DVD. Механата е изградена от камъни, осигуряващи прохлада през лятото и топлина през зимата. Камината с водна риза отоплява чрез радиаторите цялата къща за гости.

С вътрешно стълбище се изкачвате на етажа със спалните помещения. Това са 4 стаи, всяка с двойно легло, като в две от тях има и единично. По този начин има място за максимум от 10 човека. От всяка стая се излиза на голяма веранда с маси и пейки. Пред вилата също има голяма маса в близост да барбекюто.

През летният период, можете да наемете велосипеди под наем и да разгледате околността. Идеалната почивка на планина.

Обявената цена е при резервация на две нощувки през летния период в къща за гости Вила Relax. Все пак проверете и за актуални промоции, тъй като често правим такива.

Заповядайте!

Описание на двора
Дворът на къща за гости "Вила Relax" е около 2000 м2. Има достатъчно място както за почивка, така и за спорт. В близост до къщата има външна чешма и изградено барбекю.
Детският кът предлага люлки и къщичка за малките ни гости.
Описание на околността
Къща за гости Вила Релакс е разположена под връх Острец, само на 6,5 км южно от град Елена в подножието на Стара Планина. Изградената еко пътека до връх Острец предлага условия за туризъм и планинарство. В близост до вилата, на 5 км започва и пътеката до връх Чумерна. На около 10 км се намира язовир Йовковци.
Околността предлага и чудесни условия за мотокрос, офроуд, планинско каране на велосипеди и риболов. Наблизо няма промишлени предприятия, а гората освежава и почиства въздуха. Перфектното място за почивка.
Адрес
Къща Релакс, Лазарци, Елена
Телефон
0887541774
Интернет страница
Цена на ден
140
Допълнителни удобства, услуги и условия
Кухня, оборудвана с хладилник, готварска печка тип "Раховец", микровълнова печка, кафе машина, тостер, кана за гореща вода, посуда. Депозит от 50% при резервация, останалите при настаняване.
Промоционални оферти

Коледа в къща за гости "Вила Relax" -
В периода 15.07.2015 - 15.08.2015 можете да се възползвате от 15% намаление ако резервирате Вила Релакс през официалния сайт и добавите кода pochivkatabg15 Очакваме ви тук! Резервирайте с намаление

Видео


Карта
СНИМКИ (16)
Мнения (1)
отРосица, май 12, 2011
Останахме много доволни. А децата много се радваха на къщичката. Ще ви посетим отново.