Къщи за гости на планина Къща за гости "Орлец"

Къща за гости "Орлец"

Къща Орлец се намира китното село Буйново в района на Триград - Ягодина. Къща за гости Орлец разполага с 8 стаи и 2 апартаментa. Всяка стая от къщата разполага с отделен санитарен възел, кабелна телевизия, локално отопление. За удобството на нашите клиенти предлагаме обслужване по стаите.

Описание на двора
Къща Орлец разполага с 40 местен ресторант, чевермеджийница и 40 местна лятна градина, аранжирани в типичен родопски стил. Барбекюто и пещникът са основната атракция в двора на къщата, където и гостът може да провери кулинарните си умения.
Описание на околността
Вашата почивка сред оазис на чиста и дива природа. Родопите са като море от преливащи тъмнозелени хълмове. Дори само за миг да се полюбувате на красивата панорама и вдъхнете от кристално чистия въздух, вие завинаги ще се влюбите в лиричните и магнетични Родопи. Хилядолетия наред хората тук живеят в хармония с природата, съхранявайки в пазвите на планината диви и недокоснати кътчета красота и невероятно разнообразие от растения и животни.
Телефон
0878288896 ; 0878288870
Интернет страница
Цена на ден
15 лв.
Допълнителни удобства, услуги и условия
За любителите на планинските екскурзии се предлагат атрактивни туристически маршрути в Родопите и се организират различни видове туризъм, съобразно интересите на посетителите:
- Пешеходен туризъм (Светилището на Бог Дионис)
- Посещение на пещери
- Вело-туризъм (mounting biking)
- Джип сафари (off road)
- Ски
- сноуборд писта
- Ловни излети
- Спортен риболов
- Билко и гъбосъбиране
- Фолклорни вечери.
Карта
СНИМКИ (4)