Къщи за гости на планина Къща за гости Хриси

Къща за гости Хриси

Къща „Хриси” се намира в село Донковци на 7 километра западно от град Елена и само на 300 метра от язовир „Йовковци”. Къщата има уникално разположение. Тя наднича от на красиво възвишение в края на селото, до самата гора. Съвсем наблизо се открива красива панорамна гледка към язовира, едно от най-големите водохранилища в България. Къща „Хриси” разполага с четири комфортно обзаведени стаи с капацитет 8-10 човека. Тук имате уникалния шанс да усетите топлината и мириса на едновремешните джамали – абсолютно запазени и действащи. Те отопляват много по-добре от всяко локално парно, а и усещането е наистина различно. На разположение на гостите е и механата. Домакините са се постарали да задоволят всички нужди и създадат всички удобства за самостоятелно приготвяне на храна и сервиране. С абсолютно съхранен автентичен стил е огнището, в което трябва да запалите жив огън. Той ще създаде усещане за уют и топлота, за интимност и доверие сред вашата компания и любими хора. И ще прекарате незабравими часове тук. Снежните зими в Балкана са приказно красиви. Това е вашето място да посрещнете празниците с любима компания. В къщата или с резервация в някое от заведенията в града.

Описание на двора
В къща „Хриси” ще откриете всички необходими условия за ползотворна почивка. Разположена сред просторен двор, декориран с много зеленина и цветя, тя предлага на гостите досег до прекрасна природа.

Изобщо това е вашето място за пълноценна почивка. С много възможности, за които не е необходимо всеки път да бъркате в джоба си. Освен това можете да се откажете от развлеченията и просто да не правите нищо няколко дни, нали?!
Описание на околността
Къща „Хриси” е едно семпло, изчистено от кич и натруфеност място. Това е най-подходящият избор за тези, които не търсят лукса на големите хотели, а уюта и чистотата на селото.
Телефон
0884/ 527 513
Интернет страница
Цена на ден
150 лева
Допълнителни удобства, услуги и условия
Промоция за Великденските празници

Плащаш 2 получаваш 3 нощувки!
цена на ден за празниците за цялата къща 200 лева!
Карта