При Балто

Вдъхновени от магията на това необикновено място ние създадохме две фамилни къщи (възрожденски с просторен вътрешен двор, изцяло реновирани) , в които сме съхранили традицията и автентичния дух на българския фолклор, съчетани с всички съвременни удобствата и истинско топло отношение. Това не е просто хотел, а място, където ще се почувствате като у дома си и ще се насладите на пълноценната почивка.

Двете фамилни къщи разполагат с общо 25 легла, разпределени в 7 двойни стаи, 2 тройни и един апартамент с 2 двойни стаи и хол с разтегателен диван и кухненски бокс.

Всяка стая е направена със собствен неповторим стил в духа на българската традиция като същевременно е с отделен санитарен възел и телевизор с кабелна.

Описание на двора
Дали през лятото или през зимата, вътрешният двор заемащ пространството между двете къщи е място за релакс и забавление на малки и големи. Закритото барбекю с маса за 12 души гледа към зелената площ, където е разположено джакузито, заобиколено от вечно зелените борчета на Балто.
Описание на околността
Разположено на 4км от град Банско, село Баня съчетава в себе си спокойствието на малкото градче и непосредствената близост до най-модерния ски курорт на Балканите. Намиращо се в сърцето на Разложката колтовина, заобиколена от трите най-красиви планини на България - Рила, Пирин и Родопите, село Баня разкрива невероятни панорамни гледки. Природните блага не свършват до тук...В района има 70 минерални извора с температура на водата 55C°, факт, който недвусмислено обяснява и самото име на зародилото се точно тук селце. Още в древността, хората са оценили несметните богатства на района, за което свидетелстват многобройните паметници на културата, от които най-известна е автентичната римската баня от IV век. Днес на територията на село Баня има множество действащи минерални басейни и спа центрове.
Адрес
ул. Трета, Баня, Разлог
Телефон
+359886 206 558
Интернет страница
Цена на ден
20
Допълнителни удобства, услуги и условия
На Ваше разположение са битова механа с 25 места, ски гардероб за съхранение на собствено оборудване, охраняем паркинг, безплатен достъп до интернет чрез wi – fi, BBQ и джакузи.
Карта
СНИМКИ (8)