Къщи за гости на планина При антикварите

При антикварите

„При антикварите” е ансамбъл от три отделни, самостоятелни къщи създадени за различен вкус, изисквания и възможности.

Хотел „Карагьозова къща” намира се на 4 минути от центъра на града. Разполага с 1 апартамент, 6 стаи, кухня, механа и детски кът. Вместимост - 20 човека. Удобна за големи компании. Дава се и като цяла самостоятелна къща с цени между 300-370 лв в зависимост от сезона натовареността и продължителността на престоя.

Къща за гости „При антикварите-1” намира се на 7 минути от центъра на града. Разполага с 3 стаи, кухня, механа. Вместимост - 10 човека. Удобна за семейства и компании. Дава се само като цяла самостоятелна къща с цени между 100-200 лв в зависимост от сезона натовареността и продължителността на престоя.

Къща за гости „При антикварите-2” намира се на 10 минути от центъра на града. Разполага с 2 стаи, кухня, двор. Уютна и закътана селска къща, без претенции. Вместимост - 10 човека. Удобна за семейства и компании. Дава се само като цяла самостоятелна къща с цени между 50-70 лв в зависимост от сезона натовареността и продължителността на престоя. При нас може и да си поръчате домашно приготвени храни и напитки.

Описание на двора
И трите къщи са с хубави дворове.
Описание на околността
И трите къщи са в близост до гората.
Телефон
088986 23 86
Цена на ден
50
Допълнителни удобства, услуги и условия
Анимация, конна езда, разходка с файтон, масаж
Карта
СНИМКИ (8)