РОМАНТИКА

Къщата се състои от кухня и трапезария на първия етаж и четири самостоятелни стаи на втория. В кухнята има всичко необходимо (домакински уреди и посуда). В трапезарията можете да се насладите на уюта от живия огън в камината, както и на музика или приятен филм по кабелна телевизия с цифров сигнал. Къщата разполага с голямо външно барбекю, където можете сами да си приготвите кулинарни вълшебства на плоча, скара или шиш.
Заповядайте и се насладете на нашата къща за гости "Романтика". Капацитета на къщата е 8+2 души (четири двойни стаи на втория етаж и разтегателен диван в трапезарията).
Цената за къщата е: до 3 вечери - 150лв/вечер, от 4 до 6 вечери - 120лв/вечер, над 7 вечери - по договаряне.

Описание на околността
Курортното селище Чифлик е разположено по най-горното поречие на река Бели Осъм на площ от около 50 кв. км. в югозападната част от територията на община Троян. Граничи със землищата на селата Шипково (на север), Розино и Христо Даново (на юг), Бели Осъм (на изток) и Рибарица (на запад). Отстои на 15 км югозападно от гр. Троян, с който го свързва асфалтов път и автобусна линия. Ландшафтът е изключително живописен, с алпийски характер. Тук се намират природните (релефни и биосферни) забележителности, част от Национален парк "Централен Балкан": "Козя стена" с прочутия цъфтящ тук еделвайс, седловините "Кашка" и "Маркова ливада", скалните феномени "Ушите", "Съдраната стена", "Рогачеви камъни", ервозионните котли на Камачарска река и други. Всички те са интересни и желани обекти за туристически походи на хората, обичащи планината. Мощният термален извор на минерална вода (55 л/сек, 52° C), съчетан с природните дадености оформят нов балнеоложки център в района на село Чифлик, точно под приказния връх "Козя стена".
Телефон
0888574897
Интернет страница
Цена на ден
150
Карта
СНИМКИ (8)