Къщи за гости на планина Къща за гости ДИМА

Къща за гости ДИМА

Къща за гости ДИМА се намира във вилната зона на селото, непосредствено до стадиона. Игрището на стадиона е със стандартни размери и позволява провеждане на футболни срещи.
Разполага с 4 двойни, 2 тройни стаи, 3 санитарни възела, разположени на 2 етажа. Локално парно отопление. Механа с 18 места, камина и напълно оборудвана кухня са на разположение на гостите, които искат да се изявят като кулинари. Тук те могат да приготвят любимите си специалитети, с които да учудят дори домакините. Те пък със сигурност ще ви изненадат с добре приготвена родопска кухня.
Механата разположена на първия етаж е декорирана в типичен родопски стил. А летните вечери може да прекарате навън - под шатрата пред къщата или до барбекюто. Тук може да опитате всички родопски специалитети - катми, пататник, клин, точени рогатници и тикалник, качамак и много други вкусотии.
Домакините ще ви посрещнат с родопско гостоприемство и ще се погрижат да вкусите от спокойния живот на село. Предлагат се организирани развлечения като фолклорни вечери, излети, селскостопански практики, риболов, лов, езда, планинско колоездене и др.

Описание на двора
В непосредствена близост до стадиона.
Описание на околността
Изходен пункт към хижите Персенк,Кабата,Чудните мостове,село Лилково,Ситово.
Телефон
0889529539
Интернет страница
Цена на ден
13
Допълнителни удобства, услуги и условия
излети, фолклорни вечери
Карта
СНИМКИ (1)