Къщи за гости на село Воденичарова къща

Воденичарова къща

Къщата е над 130 години, реставрирана и реновирана. Състои се от два етажа и тавански етаж, с малък двор с барбекю и сауна. В къщата има голяма механа с камина. Кухненски бокс с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна. Три самостоятелни стаи и дневна, два санитарни възела. Има възможност за настаняване на 9 човека, допълнително могат да се настанят още 4-ма човека. Отоплението е с електрическо котле. Лятото се поставя надуваем басейн при желание от клиентите. Има възможност да се поръчат био продукти и селски специалитети.

Елате при нас! Романтиката, селската идилия, близостта до автентичността и природата ще ви заредят с ново начало за идните дни.

Описание на двора
Малък добре аранжиран двор, с барбекю, сауна, много цветя. Заграден с масивна каменна ограда.
Описание на околността
Къщата се намира в малко планинско село в Западните Родопи, на 24 километра от най-големият зимен курорт Банско. От самата къща започва борова гора. Долу под селото тече река Места. Скоро една гостенка се изказа, че околността привлича с швейцарски гледки. В района има много места за развлечение, минерални басейни, за риболов, пешеходен туризъм
Адрес
село Гостун, Банско, Банско
Телефон
0889288691
Интернет страница
Цена на ден
130
Допълнителни удобства, услуги и условия
- Може с домашни любимци
- Финландска сауна
- По предварителна уговорка може да си поръчате домашни специалитети
- Къщата се ползва напълно самостоятелно
Карта
СНИМКИ (5)