Къщи за гости на село Къща за гости "Доцов"

Къща за гости "Доцов"

Къща за гости "Доцов" е самостоятелна къща на 3 етажа, с просторен двор и тераса. На първия етаж са разположени голяма трапезария с напълно оборудван кухненски бокс и посуда, даващи възможност на гостите сами да приготвят храната си. Къщата предлага на втория етаж 1 тройна стая /спалня и единично легло/ и 2 двойни стаи. Третият тавански етаж е обособен в студио със спалня и 2 единични легла. Всички стаи имат собствен санитарен възел, телевизор и тераса.

Описание на двора
Голям озеленен двор, триместна люлка за почивка, навес на една от терасите с маса за приятно изкарване на голяма компания.
Описание на околността
Къща за гости "Доцов" се намира в с. Бързия на 6 км от гр. Берковица и на 70 км от София. Къщата е разположена в центъра на селото на малка тиха уличка, откъдето се открива прекрасна панорамна гледка към връх Ком, връх Тодорини кукли, прохода Петрохан и язовир Огоста. Село Бързия е отправен маршрут и към множество туристически обекти в региона - ски-комплекс Ком (30 мин. с автомобил), Клисурски манастир (10 мин.), Лопушански, Чипровски манастир и Белоградчишките скали (1 ч).
Адрес
ул. "Артец" 18, Бързия, Берковица
Телефон
0887662249, 0878416951
Цена на ден
10 лв.
Допълнителни удобства, услуги и условия
Къщата разполага с голяма трапезария с оборудван бокс.
Карта
СНИМКИ (4)