Къщи за гости на село Комплекс АЕЛЕА

Комплекс АЕЛЕА

Къщи за гости комплекс АЕЛЕА е с капацитет 26 души. Предлагат се отделни стаи, апартаменти, цялата къща или целия комплекс. Разполага с външен басейн (един детски и един за възрастни), зала за 30 души, навес с външен бар, барбекю, две самостоятелни беседки, детски кът, паркинг. Организираме всякакъв вид тържества, идеалното място за вашият рожден ден или празник. Къщите са с напълно обзаведени кухни и трапезарии, с възможност за собствено приготвяне на храна също така външно барбекю на дървени въглища. По желание на клиента има възможност да приготвим прасе, агне или яре на фурна или чеверме по уникална земенска рецепта.

Описание на двора
В двора на комплекса има басейн,детски басейн, шезлонги,външен бар, голям навес, барбекю, две самостоятелни беседки, паркинг и др.
Описание на околността
В близост до комплекса има конна езда, еко-пътеки, лов, риболов, и др. В района се намира Земенския Манастир построен 12 век, земенското ждрело и водопада Скакавица. Предлагаме визита в мандра с възможност за дегустация на еко-кисело мляко, сирене, кашкавал,халва и други еко-продукти. Заповядайте при нас за да изкарате една релаксираща почивка с вкусна храна и приятни емоции.
Телефон
0885 54 00 94
Цена на ден
20
Интериор
Допълнителни удобства, услуги и условия
Перфектното място за посрещана на Вашият празник, тържество или просто сбирка с приятели. Уютна атмосфера и красива природа. Къщите са напълно обзаведени и има възможност всеки да си приготви храната. Правим страхотна организация за празници. ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС, ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА БЪДЕТЕ НАШИ ГОСТИ.
Карта
СНИМКИ (1)
Мнения (1)
отemi, юни 5, 2013
Райско спокойствие и тишина! А и за парти става, както е на един час път от София, ще се ходи поне още няколко пъти това лято.