Къща "ЕЛИЯ"

Къща "ЕЛИЯ" се намира в с. Чифлик - Троянско, в тиха уличка до центъра на селото. Предлага почивка за 6 човека - две стаи. Едната е спалня и единично легло, а другата е с единично и двойно легло.
Всяка стая разполага със самостоятелна баня и WC, кабелна телевизия и хладилник. Има обурудвана кухня за приготвяне на храна, фризер, ютия, ел.скара, кафеварка, барбекю на двора, кът за хранене на открито, механа, гараж, 2 детси люлки ,хамак.
Къщата е самостоятелна, без хазяи и се използва целогодишно. Отоплява се с локално парно .Дворът е просторен и прохладен през лятото, целият е с лозници. На 2 км от нея има топъл минерален басейн, на100 м хранителен магазин, поща, детска площадка.
Ако сте любители на Троянска керамика можем да Ви предложим посещение на работилница, където се произвежда същата.Троянски манастир се намира на 20 км от селото. Ориентир за бързо намиране на къщата е Параклиса на селото. Улицата в ляво до него ще Ви отведе до къщата - 200 м.
Лице за контакт: Лиляна Янкова

Цена на ден - 12лв на човек. За повече от 3 дни отстъпка - 10лв на човек. За деца до 3 год - безплатно. За деца до 10 год - 50% отстъпка.

Телефон
0888 282942, 0887 790076
Цена на ден
12
Карта
СНИМКИ (7)