Къщи за гости на село Къща Петрова

Къща Петрова

Къщите разполагат с по 3 стаи всяка, с wc и душ на етажа,и всяка къща има кухня и трапезария. Сами можете да си наберете от пресните зеленчуци и плодове, произведени от стопаните, а и да опитате от техните прекрасни домашни напитки и превъзходния им натурален пчелен мед.

Описание на двора
Предлагат се отлични условия за отдих,обширен двор с барбекю. На разположение са и две веранди - слънчева и закрита - с обособена трапезария и кухня, напълно обзаведени и оборудвани. Тук можете да откриете истинското място за отмора и релаксация далече от градския шум, сред тишината на селския бит, домашния уют и чистия въздух, сравним само с балканския,сред просторен двор с различни кътове за усамотяване.
Описание на околността
Фамилна Къща Петрова се намира в с. Червен на 30км от Русе в поречието на Русенски лом. Двете къщи предлагат на гостите си романтика, спокойствие и прекрасен изглед от един от хълмовете, на които е разположено селото. Съществуват възможности за разходки сред красивата природа по еко пътеки, за скално катерене,за наблюдение на защитени птици, а за риболовците реката е в непосредствена близост.
Телефон
0877 745 258
Интернет страница
Цена на ден
20 на човек
Карта
СНИМКИ (5)