Къщи за гости на село Къща Червенаково

Къща Червенаково

Къщата – с четири комфортно обзаведени стаи, всяка от които с отделен вход и самостоятелна баня с тоалетна. Стаите са предназначени стандартно за двама – оборудвани с големи и удобни спални, телевизия, мини-бар. В две от стаите има дивани с функция за сън, т.е. те са 2+2, а в останалите има възможност за допълнително легло.
Капацитетът на къщата е 8-14 човека. Дебелите стари зидове осигуряват прохлада през лятото, а топлината и уюта през зимата са осигурени от локално парно.

Механата – просторна трапезария (20 човека), с модерно оборудвана кухня, бар-плот и камина предлага отлични условия за празнични събирания, а също така и за тихи романтични вечери. Верандата е голяма (80 кв.м), с прекрасна гледка, прохладна и в най-горещите летни вечери.

Описание на двора
Дворът - за игрите на децата и възрастните; волейбол на трева; тенис на маса. Пресни зеленчуци и плодове според сезона. Ако дойдете в сезона на прасковите ще се убедите, че най-вкусните праскови са червенаковските.
Описание на околността
Къща за гости Червенаково се намира на тихо и спокойно място в югозападния край на село Червенаково, с прекрасна гледка към река Тунджа и склоновете на Сърнена Средна гора. Самото село Червенаково е с отлична транспортна достъпност. Сгушено между Средна гора и Стара планина, то печели сърцата на своите гости с чистата и красива природа, която е достъпна по всяко време на годината.
Адрес
Телефон
++359 88 696 47 47
Интернет страница
Цена на ден
200
Допълнителни удобства, услуги и условия
Отлично обзаведена кухня, пералня, сауна. Отстоянието между стаите за почивка и механата, създават допълнителен комфорт за гостите
Карта
СНИМКИ (8)