Къщи за гости на село Къща за гости Берковски

Къща за гости Берковски

Къщата е на  два етажа.  Всеки от етажите с баня и WC. Четири спални,  механа,  вградена, напълно оборудвана кухня (керамичен плот, фурна, микрковълнова, тостер, кафе машина, горен и долен ред кухненски шкафове, хладилник, пералня, прибори за хранене, посуда, консумативи), камина , телевизор, градина. Съхранен автентичен стил.

Брой наематели:  8 – 10 човека

Описание на двора
Големият двор на къщата предоставя чудесни възможности децата да играят и лудуват безопасно, докато вие се наслаждавате на почивката си.
Описание на околността
Местоположение: с. Берковски, община Попово, област Търговище. Селото е разположено в равнинна местност в първите гънки на Предбалкана, на 14 км южно от град Попово и на 27 км западно от град Търговище. Околността му е хълмиста. Граничи със землищата на селата Славяново, Звезда, Долец, Разделци, Иванча и Баба Тонка. Асфалтови пътища го свързват с градовете Попово, Антоново и Омуртаг. На около 3 км от селото минава железопътната линия София-Варна.Къщата се намира само на 200 м. от гора, на 1 км. от река и на около 200м. От язовир. Разположението на къщата предоставя на гостуващите уникалната възможност да избират между разходка сред природата, бране на гъби и билки, слънчеви бани, плаж, риболов или пикник на брега на реката или язовира.
Телефон
0897909709
Цена на ден
120
Навън
Интериор
Допълнителни удобства, услуги и условия
механа, камина, пералня, кухня, посуда, баня, WC
Карта
СНИМКИ (4)