Къщи за гости на село Къща за гости "Лилия"

Къща за гости "Лилия"

Къща „Лилия" е новопостроена къща, намираща се в село Сребърна. Тук може да прекарате една незабравима почивка близо до неповторимия резерват „Сребърна".

Къщата предоставя всички необходими условия за удовлетворяване на всекидневните нужди и комфортно пребиваване. В нея могат да бъдат настанени три или четири семейства. Има три спални и възможност за ползване на разтегателния диван в хола. Санитарните възли са два. В къщата посетителите могат да се порадват на домашен уют и спокойствие. Тук може да си приготвите храната сами като за тази цел на ваше разположение е напълно оборудван кухненски бокс, но в случай, че искате да се насладите на пълна почивка, може вкусно да похапнете в ресторанта на селото. Разходката до там ще ви отнеме най-много пет минути.

В къща „Лилия” можете да ползвате кабелна телевизия и безжичен интернет. За да осигурим пълния ви комфорт в лятната жега и зимния студ сме поставили климатик. А за вашия личен автомобил сме осигурили парко място в двора на къщата.

Допълнителни услуги:

- безплатно ползване на велосипеди и бинокли.

Ако желаете да получите подробна и интересна информация за резерват "Сребърна", съчетана с разходка по екопътеките около езерото, предлагаме и екскурзоводско обслужване (с предварителна заявка).

Описание на околността
На по-малко от 10 минути пеша се намира Биосферният резерват "Сребърна". Местността предлага условия за разходка и пикник, орнитологичен или фототуризъм. Изградени са екопътеки, беседки и наблюдателни вишки. На 5 км. от село Сребърна е разположено село Ветрен, което се намира на брега на река Дунав. Там може да похапнете вкусна рибена чорба. Областният град Силистра отстои на 15 км. - забележителностите са крепостта Меджиди Табия от 19 век, художествена галерия, исторически и етнографски музей.
Телефон
0889 55 97 27
Интернет страница
Цена на ден
150
Навън
Допълнителни удобства, услуги и условия
Цена за една двойна стая - 50 лв. на нощувка, цена за две двойни стаи - 100 лв. на нощувка. Престой над три нощувки - отстъпка от цената в размер на 10 %.
Карта
СНИМКИ (7)