Къщи за гости на село Къща за гости "Хаджи Сергей"

Къща за гости "Хаджи Сергей"

На разположение на гостите се предоставят три спални, хол, кухня с барплот, баня и тоалетна. В двора има лятна постройка с камина (барбекю). Към нея е изградена кухня, обзаведена с хладилник с голяма камера, печка, скара, тостер и всички необходими домакински прибори. Камината в лятната постройка е удобно място за приготвяне на меса, домашни птици, морски храни и зеленчуци, превръщайки ги в едно невероятно ястие. Има цифрова телевизия в къщата и на барбекюто. Отоплява се с локално парно. В едната от спалните има едно единично легло и едно легло персон и половина, а в другите две спални по едно легло персон и половина.

Цена за ползване на цялата база за периода: 01.04 до 15.10 - 90 лeвa на нощ над 2 нощувки; - 100 лева на нощ за 2 нощувки; - 140 лева за 1 нощувка.

Отделни стаи не се предлагат. Цялата база се предоставя независимо от броя на гостите.

Описание на двора
Къщата се намира в село Руховци на 6 километра от град Елена. Къщата е обновена и разполага с 8 декара дворно място.
Описание на околността
Къщата се намира близо до гората. Мястото е удобно за разходка, съчетана с бране на гъби, диви ягоди, къпини, билки и др. Природна забележителност за този район е Христовският водопад на река Борущица, до който има изградено барбекю с възможност за плаж и пикник.
Телефон
0887620393
Интернет страница
Цена на ден
90
Карта
СНИМКИ (6)