Къщи за гости на село Къщи за гости "Контрасти"

Къщи за гости "Контрасти"

Къщи за гости "Контрасти" в с. Петревене е нов и кокетен хотелски комплекс, намиращ се само на един час от София, посока Плевен и на 4 км. преди Луковит. Къщите са кокетни и спретнати, съчетаващи ненатрапчиво комфорт и спокойствие. Легловата база разполага с 13 апартамента, 10 от които са с модерно обзавеждане със собствен кухненски кът с шкафове, хладилник, маса за хранене, готварска печка, мека мебел, телевизор, кабелна телевизия, спалня, климатик, самостоятелен санитарен възел тераса. Местата на закрито, в които можете да се забавлявате, докато похапвате са кафе-аперитива или в салончето за хранене, обзаведено в шеговит соц-стил, кацнало на върха на къщата. От тук можете да се наслаждавате на завладяваща панорамна гледка 360 градуса, която не може да ви остави равнодушни! Терасата е идеалното място за релакс, медитация или романтична вечеря.

Описание на двора
Къщите близнаци са две на брой, разделени от огромен външен двор със собствен басейн.
Местата за отдих на открито в границите на комплекса, предлагат пълно разнообразие: външен басейн, барбекю, шезлонги, душове и красива цветна градина с пейки, летен бар и заден двор със собствена овощна градина.
Описание на околността
По време на престоя си в къщи за гости „Контрасти”, можете да посетите природни феномени като: пещерите „Проходна”, известна още като „Божиите очи”, „Съевата Дупка”, „Темната Дупка”, красивия каньон на р.Златна Панега”,”Каменните къщи”. Тук се намират и едни от най-причудливите скални образувания - Циркусът “Котлен”, “Куклите”, „Струпаница”, и „Провъртеника”. Ако сте любители на историята, горещо ви препоръчваме да посетите „Гложенския манастир”, а ако искате да зарадвате малчуганите с вас, можете да ги заведете в щраусовата ферма. Веднага след като излезете от Петревене, посока Луковит, започва и геопарк “Искър–Панега и още много, много други невероятни красоти изваяни от Нейно Величество Природата.
Адрес
ул. Райна княгиня 9, Петревене, Луковит
Телефон
+359 889 428 512
Интернет страница
Карта
СНИМКИ (7)