Райски кът

Къща за гости "Райски Кът” предлага отлични условия за една незабравима почивка, уикенд, среща с приятели или семейно тържество на тихо и спокойно място в живописната местност на село Орешак.
Къщата предлага 2 тройни и 3 двойни стаи със санитарен възел и с телевизия.

Описание на околността
Къща за гости "Райски кът" се намира в с.Орешак, на около 100 метра от Троянския манастир и непосредствено до Националната изложба на художествените занаяти и изкуства.От терасата се разкрива невероятна панорамна гледка към Троянския Балкан,в полите на който се намира църквата "Успение Богородично".
По време на престоя си имате възможност да посетите Природонаучния музей в с. Черни Осъм, който събира богата експозиция от препарирани животински видове и представители на фауната в Централна Стара Планина. В случай че сте любители на разходките в планината,на около 40 мин. се намира скита "Свети Никола". Вървейки към него ще се насладите на красивата природа,свежия въздух и спокойствието и тишината, които царят в гората.
През цялото време на престоя Ви,на Ваше разположение са множеството механи с битова атмосфера и невероятна Балканска кухня.
Телефон
0888-679310
Интернет страница
Цена на ден
0.0
Навън
Карта