Къщи за гости на село СПА вила ЗАМЪКА НА ТЕРВЕЛ

СПА вила ЗАМЪКА НА ТЕРВЕЛ

Вилата е построена в стила на античносредновековен замък, намираща се в Североизточна България, близо до топлото черноморско крайбрежие, в слънчевото село Мадара, което е на една и съща географска ширина с френската Ривиера и областта Тоскана в Италия. Тя е една от малкото СПА вили - замък под наем в Европа с вътрешен отопляем басейн с хидромасаж и хромотерапия, 4 мраморни бани с хидромасаж и с пет слънчеви панорамни тераси на три нива с над 130 кв.м. площ. И също като вилите от древния Рим е с водно подово отопление.

Разполага с 6 стаи, 2 балкона, 2 огромни панорамни тераси, едната от които - 100 кв.м с прекрасен изглед във всички посоки, 5 LCD телевизора LG, 4 хладилника, големи - пералня и сушилня, 2 бр. барбекю, 3 басейна - 1 вътрешен и отопляем с хидромасаж и хромотерапия и 2 външни - включително един на покрива - панорама тераса - 100 кв.м на замъка, 4 мраморни бани с WC с 4 хидромасажни панела с 6 джета и 3 вани.

І ниво - целият под е от мрамор.

  • голяма всекидневна-хол с холова гарнитура, 2 маси и столове, фитнес уреди , аудио система , DVD , LCD - TV , и с ВЪТРЕШЕН, ОТОПЛЯЕМ, 8 МЕТРОВ БАСЕЙН С ХИДРОМАСАЖ / 64 бр. хидромасажни дюзи в 8 хидромасажни зони / и ХРОМОТЕРАПИЯ с 16 подводни прожектора , с 24 лампи с различни цветосъчетания по желание. Басейнът е отделен от стаята с висок, здрав и прозрачен плексигласов парапет със заключващи се вратички за безопасност на децата и възрастните.
  • Малка спалня / кабинет / с компютърно бюро, LCD - TV и кушетка.
  • Напълно обзаведена кухня / хладилник с фризер "Аристон"- 400 л , с NO FROST и антибактериална система, микровълнова - "Електролукс" с грил, съдомиялна "Индезит" за 12 комплекта, ел.готварска печка - "Индезит" с фурна, шиш и стъклокерамичен плот, аспиратор, кухненски робот, кафе-машина, тостер, фритюрник и всички други кухненски прибори и принадлежности/ с маса и столове и LCD - TV.
  • Мраморна баня-тоалетна с хидромасажен душ-панел с 6 джета.5/ За Ваше удобство в скрита ниша в коридора разполагате с голяма 8 килограмова пералня " Аристон" с електронно управление и до нея голяма 7 килограмова сушилня " Индезит".
  • Килер за продукти

ІІ ниво

  • Спалня с балкон, с едно голямо легло за двама, нощни шкафчета с лампи, гардероб,маса с два стола, минибар, LCD - TV и собствена мраморна баня-тоалетна с вана и хидромасажен душ панел с 6 джета.
  • Спалня с балкон, с две единични легла с възможност за съединяване, нощни шкафчета с лампи, гардероб, маса с два стола, минибар, LCD - TV и собствена мраморна баня-тоалетна с вана и хидромасажен душ-панел с 6 джета.
  • Голяма спалня с балкон, с три единични легла, с възможност за обединяване в едно или две големи легла,нощни шкафчета с лампи, два гардероба, маса с два стола, минибар, LCD - TV и собствена мраморна баня-тоалетна
Описание на двора
Замъкът е разположен на най-живописното и високо място в село Мадара, с прекрасна панорама във всички посоки и на 20-30 км далечина. Разположен е в подножието на Мадарските скали върху 1500 кв.м. собствена земя с овощни дръвчета и зеленчукови насаждения, със собствен вътрешен път, паркинг за 5 автомобила, детска площадка с три люлки, 2 пързалки, пясъчник и др. и собствено СПОРТНО ИГРИЩЕ за футбол, баскетбол, волейбол и тенис.
От май до октомври разполагате и с 2 външни басейна - включително и на голямата панорамна тераса.
Описание на околността
СПА вила "Замъка на Тервел" се намира на 100 метра от началото на Националния историко-археологически резерват Мадара, който със своите останки от 7 исторически епохи, е уникален за световната цивилизация и е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО.

СПА вила "Замъка на Тервел" е построена в стила на старобългарски замък и се намира в с. Мадара - в непосредствена близост до Националния - Историко - Археологичен резерват - Мадара и един от 8-те обекта на ЮНЕСКО в България - обявеният чрез гласуване глобален символ на страната ни - Мадарският конник. В близост са и старите столици - Плиска на 9 км и В. Преслав на 28 км. Вилата е на 15 км от гр. Шумен в посока гр. Варна от който е на 70 км.
Адрес
ул ''Римска вила'' 4, Мадара, Шумен
Телефон
0893 37 37 34 и 0893 37 37 24
Интернет страница
Цена на ден
15 - 40
Карта
СНИМКИ (4)