Къщи за гости на село Семеен хотел Реката

Семеен хотел Реката

Представяме на Вашето внимание Семеен хотел Реката – в село Орешак . Хотела разполага с 1 мезонет, и 11 двойни стаи, 1 апартамент и 1 единична стая, както и с напълно оборудвана кухня и трапезария, подходяща за самостоятелно приготвяне на храна . Всяка от стаите разполага със собствен санитарен възел, телевизор и цифрова телевизия, WI-FI интернет във всяка стая, локално парно отопление и кафе автомат за различни видове напитки, безплатен паркинг. Предлагаме ви и механа (Механа „Добруджанска среща” – точно срещу хотела) с лятна градина и 10% отстъпка за гостите на хотела. Перфектната му локация е гарант за прекарването на една невероятна ваканция. Цените варират от 18 лв до 60 лв на апартамент, в зависимост от броя на нощувките и заетостта на хотела.

Описание на двора
Струва си да промените маршрута си заради това място. Избягайте от забързаното напрегнато ежедневие и се потопите в разкоша на Троянския Балкан - прохладния зелен рай в Стара планина!
Магическото съчетание от красива, девствена природа и топъл домашен уют, прави СЕМЕЕН ХОТЕЛ "РЕКАТА" село Орешак предпочитано място за отдих, по всяко време на годината.
Описание на околността
На 1 км от Троянския манастир, на 6 км от град Троян, сгушен в прегръдките на Троянския Балкан, сред уханна смесена букова и борова гора, се намира СЕМЕЕН ХОТЕЛ "РЕКАТА" село Орешак - идеалният избор за тези, които търсят красота, романтика и вълнуващи изживявания
Адрес
Авксентий дацин 16, Орешак, Троян
Телефон
0884602121
Интернет страница
Цена на ден
20
Допълнителни удобства, услуги и условия
кухня, трапезария, кафе автомат, механа, безплатен интернет, безплатен паркинг
Карта
СНИМКИ (1)