Къщи за гости на село Старата къща

Старата къща

"Старата къща" е къща за гости с утвърдена категория 3 звезди (Удостоверение №75). Тя е за напълно самостоятелно ползване. Предлага смесица от старинна българска атмосфера и луксозни условия за отдих сред екологична среда. Къщата се състои от автентична и нова част. В автентичната си част къщата разполага с 3 стаи: две стандарт и една единична с общ санитарен възел. В новата част къщата разполага с 3 стаи: две стандарт и една лукс. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел. Стаите са оборудвани с телевизори, навсякъде има достъп до Интернет. Гостите и посетителите на къщата могат да ползват целогодишно сауна. Басейнът е на разположение засега през лятото. Удобства: на разположение на гостите са оборудвани вътрешна кухня и трапезария, хладилник и пералня, външна кухня с пещ и външно барбекю, механа и беседка за 12 човека. Има паркинг за 6 коли. По предварителна заявка и договорена цена предлагаме доставка на храна за обяд и вечеря.

Описание на двора
Добре подреден, зеленина, овощни дръвчета. В двора е разположен надземен басейн с диаметър 5 метра. Конструкцията му го прави безопасен за малки деца. Има външна кухня с пещ и барбекю. Изградена е беседка за 12 души.
Описание на околността
"Старата къща" се намира в китното село Иваново. Селото е с изключително местоположение: на 2 км от язовир Тича, на 20 км от град Велики Преслав, на 18 км от природо-археологически резерват Патлейна и на 18 км от Върбишки минерални бани. Край селото се извършват археологическите разкопки на праисторическа селищна могила, в която са открити уникални дървени съоръжения, които нямат аналог на Балканите. Предлагаме възможност за спокоен отдих, който може да бъде съчетан с лов и риболов, а също така с еко и културен туризъм.
Телефон
0886 739 856
Интернет страница
Цена на ден
за двойна стая 60, 50, 40, за единична 30
Допълнителни удобства, услуги и условия
Може да бъде наета автентичната част за 110 лева на ден, новата част за 160 лева на ден, а така също и цялата къща.
Карта