Къщи за гости на село Триглав и рози

Триглав и рози

Къща за гости 1
Дневна с кухненски кът с модерно оборудвана кухня – хладилник, фризер, съдомиялна, печка, микровълнова, скара.
Първи етаж, включващ спалня с баня и тоалетна; апартамент от две стаи (дневна и спалня) с баня и тоалетна.
Втори етаж с две спални и обща баня и тоалетна, с красива панорама на юг към Средна гора и на изток към Стара планина. Голяма лоджия с красива панорама от Средна гора.

Къща за гости 2
Кухненски кът и място за хранене, баня и тоалетна – на първи етаж. Спалня с кът за телевизия – на втори етаж, с изглед към Балкана, а от верандата – към Средна гора.

Между двете къщи има летен кът с навес, барбекю, плот с мивка, голяма маса с трапезен ъгъл за сядане. Има обособени три паркоместа. Тревен терен за спорт и релакс с изглед към масива Триглав. Овощна и зеленчукова градина, от които може да похапнете свежи плодове и зеленчуци. Общата леглова база е 13 места. Редом с характерните за селския туризъм услуги, къща за гости "Триглав и рози" предлага кабелна телевизия, безжичен интернет с WiFi връзка, тенис на маса, велосипеди. Освен за почивка, къщата е подходящо място за посрещане на празници, организиране на партита, отлично място за семейната ви ваканция – незабравими мигове, споделени с близки и приятели в този "дом, далече от дома".

Описание на двора
Къщата разполага с озеленен обширен двор, подходящ за спорт и релаксация, зеленчукова градина.
Описание на околността
Къща за гости „Триглав и рози” се намира в китното балканско село Тъжа, община Павел баня, област Стара Загора, на 2 км от подбалканския път София-Бургас, 9 км източно от гр. Калофер.
Назовахме я така, защото селото е разположено в подножието на връх Триглав, Централен Балкан, в центъра на Розовата долина и една от легендите за Българската маслодайната роза е за село Тъжа.
Адрес
ул. Триглав 31, Тъжа, Павел баня
Телефон
0899781900
Интернет страница
Цена на ден
25
Карта
СНИМКИ (2)