ЧЕРНИ ЛОМ

Къщата се намира в село Острица в близост до река Черни лом. Освен хубавата гледка, необходима за един пълноценен отдих, къщата предлага удобство и уют. Разполага с шест стаи и два апартамента, намиращи се на втория етаж на къщата. Всички имат отделни санитарни възли. Входа на стаите се намира на голяма веранда с изглед към двора. На долния етаж са двете механи: голямата - разполага с двадесет и шест места и малката - десет места. Малката механа е предназначена за самостоятелно готвене и в нея има: печка за готвене, хладилник с фризер, климатик, камина, телевизор с уредба и санитарен възел. Голямата представлява ресторант, където се сервира закуската. Ресторанта предлага, освен основното меню, приготвяне на ястия при предварителна заявка на гостите. Подходящ е за празненства, разполага с телевизия, уредба, маси за хранене и уютен кът с кожен салон.

Описание на двора
В просторния двор е разположен отопляем басейн (13 на 5 м, с детски басейн с диаметър 3 м) и покрито барбекю с маси. Голяма част от двора е затревен и е подходящ за деца.
Описание на околността
Околността е подходящо място за любителите на лова, риболова и разходките. Могат да се посетят редица културни и исторически забележителности. В близост е Каранвърбовския манастри "Св. Марина", пещерата "Орлова чука", Ивановските и Басарбовските скални църкви и средновековната крепост "Червен". Интересни градове за посещаване са Русе и Букурещ.
Адрес
ул. Цар Симеон 5, Острица, Две могили
Телефон
0876729494
Интернет страница
Цена на ден
от 25 лв. на човек
Карта
СНИМКИ (8)