Къщи за гости на село Комплекс Мимоза

Комплекс Мимоза

Комплексът се намира в село Аспарухово (Ченге) на брега на язовир Цонево. Предимство е, че се намира в близост до 3 големи града - Варна/80 км./, Бургас /75 км./ и Шумен /55 км./.
Комплексът разполага с 2 къщи – 1-ва с капацитет 1 двойна стая, 2 тройни стаи и оборудвана кухня, ТВ. Втора с капацитет две двойни и една тройна стая, две четворни и кухня. Стаите са комфортно обзаведени и разполагат с кабелна телевизия, интернет и собствен санитарен възел.
Базата ни за настаняване се състои от 8 стаи в различни стилове, разположени в две къщи красив и зелен двор, обзаведена кухня, както и панорамен чардак с изглед към планината и язовир Цонево. Цени на човек:
- Цена на една нощувка - 20 лева. Деца от 7 до 14 години – 10 лева., под 7 години – безплатно.
- Две и повече нощувки – 18 лева
- Нощувка със закуска – 23 лева /кафе, айран, домашно приготвена закуска – милинки, бухти, мекици и др./
- Нощувка със закуска и вечеря – 32 лева /вечеря: салата, основно и безалкохолно/
На ваше разположение е банкетна зала, лятна градина с много цветя и дръвчета, външно барбекю, пещ. При хубаво време може да се любувате на природата – навън в двора има обособено място за изнасяне на масите. Ако желаете да празнувате на това вълшебно място и да преживеете незабравими мигове, предлагаме отлични условия за семейни почивки, фирмени събития, семейни тържества. При предварителна заявка можем да ви осигурим приготвяне на тържествен обяд или вечеря. Предлагаме подбрано меню от вкусна и здравословна българска кухня. Всички гозби се приготвят със свежи продукти на място. Общ капацитет на комплекса – 23 човека.

Прекрасно място за: - среща с приятели - семейна ваканция - детско парти - вкусна скара през всеки сезон

Описание на двора
Обширен двор с барбекю, маси и пейки, цветна градина.
Описание на околността
Селото е известно със съхранените народни обичаи и традиции. При нас на празници ще бъдете посетени от коледари, кукери, лазарки.

В красивата местност ще преоткриете богатството на природата във всеки сезон. Планинският район предразполага за лов, излети и разходки в планината, а за Вас рибари – яз. Цонево е само на няколко крачки. В близост е и природният феномен „Чудните скали“.
Телефон
0897802689
Цена на ден
Възрастни 20лв., Деца до 14 г. -10лв. За 2 и повече нощувки - 15 лева
Карта
СНИМКИ (8)