AltemdiA

Къща "АлтемдиА" ,предлага стаи за гости и се намирa в крайморското село Лозенец, на 60 км южно от град Бургас. Разположена е в близост до центъра и плажовете на китното село. Къща "АлтемдиА" не спира да очарова посетителите си с приятна обстановка и незабравими мигове. Всяка стая разполага с:

Къща "АлтемдиА" се намира на тиха и спокойна улица, което ще Ви помогне да се насладите пълноценно на всеки миг от Вашата ваканция.
Сред очарованието на Черно море и Странджа планина можете да се насладите на морски бани или разхлаждащи разходки сред природата.

Описание на околността
Лозенец е типично рибарско селце, осигуряващо прясна риба и рибни деликатеси за местните ресторанти. Близостта на Странджа планина го прави още по завладяващо и неповторимо място за почивка. Не е необходимо да избирате дали да отидете на планина или на море, а просто да посетите Лозенец. Селцето е малко, кокетно и уютно. Преобладават двуетажните и триетажните къщи и вили, превърнати в комфортни малки хотели или даващи квартири за почиващите. Осеяно e с много зеленина. Тук се съчетават планински и морски климат.
Адрес
ул. Резвая № 4, Лозенец, Царево
Телефон
0883 42 66 21
Интернет страница
Цена на ден
65 лв
Допълнителни удобства, услуги и условия
тераса, минибар, ютия
Карта
СНИМКИ (8)