Къщи за гости на планина Бакърджиевата къща

Бакърджиевата къща

Къща за гости "Бакърджиевата къща" се намира в гр. Дряново, махала Крачунка, на 1 км от Дряновския манастир и пещерата "Бачо Киро". Категоризирана - две звезди. На Ваше разположение са двата етажа на къщата, разпределени по следният начин:
I етаж - коридор, мокро помещение с пералня, баня и голямо Г– образно помещение , което представлява хол с камина, трапезария и изцяло оборудвана кухня (газови котлони, микровълнова печка, фурна, хладилник, съдомиялна машина, кафе-машина и посуда) кухня.
II етаж – фоайе, от което се влиза в трите спални (две от които са с три места, а третата с четири места  за спане - основни и допълнителни легла) и голяма баня с вана.
Спалните са с климатици. Връзките между етажите са две - чрез вътрешна и външна стълба.
В близост до къщата е навеса с пещта и барбекюто, а също така и стаята със стан, където може да видите, а защо не и да пробвате сами тъкачният занаят.
Храната се приготвя самостоятелно или може да бъде поръчана от предварително изготвено меню.

Описание на двора
Възможностите за почивка в двора са много - на шезлонг край басейна, с хубава книга на хамака и много други.
Описание на околността
Интересните места в региона са: ЕМО"Етъра"(20км.),Боженци(15км.), Конна база с. Костенковци(8км.), Хълма "Царевец"(25км.), Трявна(13км.), Узана(40км.).
Не са малко и местата, които си заслужава да посетите в самия град Дряново - мостът, къщите, часовниковата кула, църквата, построени от големият български майстор и дряновец Колю Фичето, музеят, който носи неговото име, къщата без пирони и много други
Адрес
Крачунка, Дряново, Дряново
Телефон
0884 704430
Интернет страница
Цена на ден
120лв./140лв.
Допълнителни удобства, услуги и условия
ютия, сешоар, възможност за поръчване на храна.
Карта
СНИМКИ (5)